?Coś się kończy, coś zaczyna?. Takim cytatem możemy śmiało zaprosić Was 25 marca na kolację degustacyjną podczas, której będzie uroczyste przekazanie fartucha przez obecnego Szefa Kuchni Szymona Łukasika nowemu Szefowi kuchni, a raczej Szefowej Agacie Wypiór.
Menu degustacyjne to nietuzinkowa kompozycja, składająca się z pięciu wyselekcjonowanych dań. Wszystko podawane przy klimatycznej muzyce na żywo!
Danie I
Łosoś / awokado / kwaśna śmietana
Danie II
Mus z buraka pieczonego / kozi ser / oliwa
Danie III
Kaczka / gratin / szparagi / porto
Danie IV
Kurczak supreme / krokiet / romanesco / parmezan
Danie V
Biała czekolada / marakuja / zielone jabłko
Koszt: 210 zł. za osobę.
Zadzwoń i zarezerwuj stolik już dziś! Kom. 575 998 765
Zapraszamy!