Szefa Kuchni

DAMIANA MUCHĘ

Swoją przygodę z gotowaniem zaczął ponad 20 lat temu. Jako młody kucharz, osiągnął tytuł najlepszego ucznia w zawodzie. Pozwoliło mu to zdobywać doświadczenie w Warszawskim Hotelu Sheraton. Rok później wygrał w Ogólnopolskim Konkursie na Najlepszego Profesjonalistę Roku.

Uczył się u najlepszych szefów kuchni takich jak: Raymond Blanc, Gordon Ramsey, Marco Pier White, Peter Goossens. W ubiegłym roku pracował w jednej z najlepszych restauracji na Świecie – Hof Van Cleve w Belgii, która jest na 25 miejscu w rankingu The World’s 50

  RESTAURACJA

Szefa BARU

KRZYSZTOFA CIEMIERĘ

Pracuje za barem już 8 lat i brał w tym czasie udział w wielu konkursach, wygrywając prestiżowe międzynarodowe zawody barmanów Bols Around The World w 2015 roku.

W kolejnym roku, po wygranych eliminacjach w Polsce, odniósł sukces zdobywając pierwsze miejsce w finale światowego konkursu Goral Vodka 2018 w Bratysławie. Tego samego roku, osiągnął czwarte miejsce w rywalizacji Ballantine’s Bartenders Challenge. Krzysztof jest też trzykrotnym finalistą najbardziej prestiżowego konkursu WORLD CLASS!

  coctailbar

Szefa Kuchni

DAMIANA MUCHĘ

Swoją przygodę z gotowaniem zaczął ponad 20 lat temu. Jako młody kucharz, osiągnął tytuł najlepszego ucznia w zawodzie. Pozwoliło mu to zdobywać doświadczenie w Warszawskim Hotelu Sheraton. Rok później wygrał w Ogólnopolskim Konkursie na Najlepszego Profesjonalistę Roku.

Uczył się u najlepszych szefów kuchni takich jak: Raymond Blanc, Gordon Ramsey, Marco Pier White, Peter Goossens. W ubiegłym roku pracował w jednej z najlepszych restauracji na Świecie – Hof Van Cleve w Belgii, która jest na 25 miejscu w rankingu The World’s 50

  RESTAURACJA

Szefa BARU

KRZYSZTOFA CIEMIERĘ

Pracuje za barem już 8 lat i brał w tym czasie udział w wielu konkursach, wygrywając prestiżowe międzynarodowe zawody barmanów Bols Around The World w 2015 roku.

W kolejnym roku, po wygranych eliminacjach w Polsce, odniósł sukces zdobywając pierwsze miejsce w finale światowego konkursu Goral Vodka 2018 w Bratysławie. Tego samego roku, osiągnął czwarte miejsce w rywalizacji Ballantine’s Bartenders Challenge. Krzysztof jest też trzykrotnym finalistą najbardziej prestiżowego konkursu WORLD CLASS!

  coctailbar